Luftballong med bungyjump

Ta din ballongtur till en helt ny nivå med upplevelse nyheten "Hoppa bungyjump från luftballong"

Luftballong upplevelse

Att flyga luftballong är en upplevelse som inte liknar något annat. Sväva högt upp i luften och få en fantastiskt utsikt över städer och natur nedanför. Spendera tid i över en timme uppe i luften tillsammans med någon du tycker om. Självklart även med en erfaren personal och pilot. Luftballong flygning är en väldigt populär upplevelse att ge bort i present.

Luftballong för Två

4 590 kr / 2 personer

Flyg luftballong VIP

13 500 kr / 5 personer

Luftballong de luxe

Från 2295 kr / person

Flyga luftballong i Stockholm

Ett populärt område att boka luftballongsflygning är i Stockholm. Här kan man skåda den vackra staden och naturen runt omkring utan att höra allt ljud och buller från trafik. Det är en fantastisk känsla att sväva fritt i det blå och njuta av allt runt omkring. flygningarna sker oftast på tidig förmiddag eller sen eftermiddag vilket betyder att det är stor chans att uppleva antingen soluppgång eller solnedgång från luftballongen.

När flygturen är över så ingår det även ett traditionellt champagnedop som även det blir ett minne för livet. 

Luftballong i fler städer

Förutom Stockholm så kan man boka luftballongs upplevelser i många andra delar av Sverige. De upplevelser du ser ovan går att boka i bland annat Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Kalmar, Varberg, Falköping, Orust och i flera andra städer. 

Väljer du VIP upplevelsen så kommer flygningen att ske helt privat för endast dig och ditt sällskap. 

Luftballong med bungyjump

Vill du få en riktig adrenalinkick så kan du nu även boka luftballong med bungyjump. En riktigt häftig upplevelse för alla våghalsar där ute. Här hoppar du världens högsta bungyjump med ett fall på mellan 300-600 meter. När hoppet är avklarat så blir du vinschad tillbaka in i korgen och får fortsätta att njuta av din ballong tur. En perfekt sätt att varva ner på efter en extremt nervkittlande upplevelse.

Läs mer>

Vanligaste frågorna om upplevelser med luftballong - FAQs

Att flyga luftballong är mycket säkert och i Sverige så sker all flygning under mycket strikta regler och kontroller

Vanligtvis är man mellan 10-20 km upp i luften.