Företagsupplevelser

Hitta både enklare och mer exklusiva upplevelser för ditt företag!

Teambuilding

Stärk ert team genom att utforska nya och spännande upplevelser tillsammans inom företaget.

Populära företagsupplevelser

Finns det något bättre sätt att visa sina anställda uppskattning än att bjuda på en härlig upplevelse? Här hittar du tips på upplevelser att göra tillsammans med ditt företag eller ge bort som gåva till dina anställda.

Beroende på vad ni är för sorts företag och hur många ni är som ska ta del av upplevelsen så finns det något som passar alla. Allt ifrån mysiga och underhållande sightseeingar med tillhörande lunch eller middag, till de riktigt exklusiva upplevelserna som gör er dag riktigt speciell. 

Exklusiv vinprovning

Äventyrsbastu

Ribsafari

Team buildings och kickoffs

Att starta varje ny säsong med en kickoff brukar vara uppskattat bland de anställda. Gör något annorlunda och ta med alla på företaget eller ditt team på en oförglömlig upplevelse

Starta dagen med en aktivitet som gör att kollegorna måste slå sina kloka huvuden ihop för att verkligen samarbeta med varandra. Eller varför inte bara välja en social upplevelse som gör att de anställda lär känna varandra bättre.

Att avsluta dagen med en god middag brukar även vara populärt. Varför inte spana in några av de annorlunda middagsupplevelserna som bjuder på en minnesvärd måltid som det kommer att pratas om länge framöver?

Måla och skåla

Top Gear Airfield

Ribsafari

Företagsgåvor & presenter

Att ge bort en upplevelse till dina anställda som present är något som brukar uppskattas.

Ge bort en trevlig stund som ni vet att den anställda kommer att uppskatta eller välj ett presentkort för att låta mottagaren välja upplevelsen själv. 

Att ge bort gåvor och presenter från företaget kan ske i samband med högtider, födelsedagar eller annat som är värt att fira. Eller varför inte ge en anställt som har gjort ett extra jobb en liten gåva för att visa din uppskattning. 

Är du osäker på vad som gäller skattemässigt för att ge företagsgåvor så kan du läsa mer om vad som gäller här.

Räkfrossa till havs

Chokladprovning

Takvandring

Ölvandring

Escape room som team building

Det är få aktiviteter som får människor att samarbeta så pass bra som när det kommer till Escape room. Här är ni oftast i en grupp om upp till 6 personer som tillsammans ska lösa pussel, gåtor och hitta ledtrådar för att ta sig vidare eller ut ur rummet. 

Inte nog med att det är en massa kluringar som ska lösas tillsammans, det går även på tid. Ni kan alltså se det lite som att ni i grupp jobbar tillsammans för att ta fram lösningar innan deadline. 

Oavsett om det är för att stärka teamet eller bara göra något roligt tillsammans med sina anställda så kommer en Escape room upplevelse helt klart att vara en uppskattad aktivitet på företaget. 

Dessa spel kommer från datorspelen “Escape rooms” vilket gör att dessa upplevelser kallas för “verkliga” datorspel.

Room Escape

Escape Room

Ge bort ett presentkort på en upplevelse

Är ni ett stort företag med många olika intressen så kan ett presentkort på en upplevelse vara den perfekta företagspresenten. Då kan varje anställd välja själv vad den vill uppleva för något. 

Då det finns upplevelser för alla smaker i flera olika sorters prisklasser så blir det lätt för mottagaren att hitta något som passar. 

Du väljer själv valfritt belopp när du beställer ett presentkort. Du kan sedan välja att få det i en fin presentask inom 1-3 arbetsdagar eller direkt på mailen inom 5 minuter.

TILL PRESENTKORT

Vanligaste frågorna om upplevelser för företag - FAQs

Det beror helt och hållet på hur stort företaget är och hur pass bra ni känner varandra. Är det ett stort företag med många olika avdelningar och där alla kanske inte träffats riktigt. Då kan det vara bra med upplevelser som är sociala och där de anställda får lära känna varandra. 

Är det en mindre grupp som jobbar tillsammans och redan känner varandra så kan man välja upplevelser som skapar lite mer team spirit.

Det brukar vara en väldigt uppskattad present. Är du osäker på vad dina anställda skulle gilla för upplevelse så går det bra att ge bort ett presentkort på valfri summa. På så sätt kan de anställda välja sin upplevelse själva.

Andra kategorier av upplevelser att utforska

Familjeupplevelser

Ölprovning

Upplevelser i Stockholm