Spaupplevelser

Det finns få saker som är så avkopplande som en spa upplevelse. Något som går att boka helt själv eller att uppleva tillsammans med någon.

Spaupplevelser med övernattning

Varför inte åka bort över en hel weekend? Perfekt att antigen ge till sig själv eller ge bort i present.

Spaupplevelser i Sverige

Älskar du avkoppling? Då är du på rätt ställe! Ge dina sinnen en resa genom avslappningens konst. Från sköna toner till mjuka beröringar – dessa spaupplevelser erbjuder total avkoppling. Utforska olika behandlingar och ge dig själv eller någon speciell en chans att dansa av glädje. Ge bort lugn och välbefinnande som present eller unna dig själv ett minnesvärt ögonblick av avslappning. Här, där avstressning och njutning möts, skapas minnen för livet. En enkel och njutbar resa till en värld av välbefinnande!

Helkropssmassage

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Norrköping, Västervik, Kungsbacka, Hässleholm, Perstorp

Massagekurs för två

Göteborg, Malmö

Saltrum

Stockholm

Populära spaupplevelser

Det finns många olika alternativ när det gäller spaupplevelser. Välj mellan klassiska behandlingar eller spaupplevelser kombinerat med en övernattning till exempel. 

Saltrum är känt utomlands sedan länge men är en nyhet i Sverige. Eller varför inte ta en relation till en ny – mer avslappnad – nivå. Vad kan vara mer givande än att lära er att massera varandra genom en massagekurs? Utforska bland ett stort urval av avkopplande spaupplevelser.  

 

Klassisk Ansiktsbehandling

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Norrköping, Kista, Sandviken, Hässleholm

Hot Stone Massage

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Norrköping, Hässleholm, Perstorp

Floating

Stockholm, Malmö, Karlshamn

Spaweekend för två

En riktigt uppskattad och populär upplevelse att ge bort är en spa weekend för två. Ge bort det som gåva till några som du tycker förtjänar att skämmas bort eller res själv iväg tillsammans med någon du bryr dig om. 

Det finns flera svenska destinationer att välja mellan när du vill uppleva en lyxig spa weekend. Allt ifrån norra till södra Sverige. Att hitta en destination som passar just er kommer därför att bli lekande lätt. 

Många av de spa-upplevelser som finna att välja mellan kan även skräddarsys och behandlingar kan köpas till för den som önskar. 

Läs mer>

Chokladmassage

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Halmstad, Hässleholm, Perstorp

Manikyr

Stockholm, Malmö, Västerås, Huddinge, Norrköping

Saltyoga

Stockholm

Muskelmassage

Behöver dina muskler lite kärlek och omsorg? Njut av en avslappnande muskelmassage som är skräddarsydd för dig. Låt oss lösa upp spänningar och öka din rörlighet med skickliga behandlingstekniker, inklusive tryck och töjning. Tillsammans med vår erfarna massör kan du skräddarsy din behandling för att passa dina specifika behov. Ge dina muskler den uppmärksamhet de förtjänar och upplev en känsla av lättnad och välbefinnande.

Läs mer>

Ansiktsbehandlingar i Stockholm

Unna dig själv en stunds lyx med en skräddarsydd ansiktsbehandling. Med erfarna hudvårdsterapeuter som skräddarsyr varje behandling för att passa din hudtyp och dina specifika behov. Från djuprengöring till återfuktande masker, som tar hand om din hud och återställer dess naturliga lyster. Ge dig själv den ultimata uppfräschningen och låt din hud stråla av hälsa och skönhet.

Efter en stressig dag är det viktigt att ge din hud den kärlek den förtjänar. Ansiktsbehandlingar är inte bara en behandling för huden, utan också en stund av avkoppling för själen. Medan du njuter av de skräddarsydda behandlingarna kan du slappna av och låta lugnande produkter och experttekniker ta hand om dig. Lämna vardagens stress bakom dig och upplev en känsla av total förnyelse och välbefinnande från topp till tå.

Lyxbehandling

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Norrköping, Hässleholm

Ansiktskur

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Jönköping, Norrköping

Ansiktsbehandling

Stockholm

Vanligaste frågorna om spaupplevelser - FAQs

Ja, flera av de spa upplevelser vi tipsar om går att boka i Stockholmsområdet.

Nej, det finns flera upplevelser i form av dagspa som går att boka allt ifrån några timmar upp till en hel dag.

En spa weekend kan du åka på tillsammans med både en partner eller vän. Vi tycker även att en spa weekend går alldeles utmärkt att boka tillsammans med familjen.