Övernattnings- upplevelser

En övernattningsupplevelse är en unik chans att skapa minnen som varar för alltid. Njut av den övernatting som du alltid drömt om.

Övernattning i det vilda

Hitta olika typer av övernattningar i det vilda. Utforska den fantastiska svenska naturen.

Hitta de bästa övernattningsupplevelserna

Älskar du testa på nya saker och hitta häftiga ställen att övernatta på? Då har du kommit rätt! Upptäck roliga övernattningsplatser, som söta små hotell, gamla slott och platser vid stranden. Varje ställe ger en chans att testa något nytt. Hitta de bästa och roligaste ställena att sova på som kommer ge dig ett minne för livet!

Övernatta i en träkoja

Glamping med all-inclusive

Klassiska kanalresan

Populära val av övernattningsupplevelser

Det finns massor av kul sätt att prova på när du vill övernatta på ett annorlunda sätt. Du kan välja mellan klassiska hotell eller testa något nytt, som att sova i en ombyggd buss eller i ett trädkoja. 

För de som vill ha lite extra äventyr kan du boka in en natt på en båt eller i en gammal slott. Det är perfekt för dig som älskar spännande platser att sova på och vill prova något utöver det vanliga.

De här övernattningsupplevelserna finns i städer som Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Umeå, Gävle, Borås, Karlskrona, Gränna med flera. Så varför inte göra din nästa övernattningsupplevelse till något riktigt roligt?

Glamping i en igloo vid vattnet

Övernattning och slädtur för två

Bo på varghotellet

Unika övernattningsupplevelser

Ge dig själv en paus från vardagens stress och omfamna äventyret i unika övernattningsupplevelser. När du väljer att bo på ovanliga platser får du möjlighet att uppleva en annorlunda skönhet och stillhet, långt bortom stadens brus.

Oavsett om du väljer att sova i en mysig stuga, på en båt eller i en träkoja, kommer du att få chansen att släppa taget om vardagens stress och låta det ovanliga ta över. Utforska det unika och skapa minnen för livet genom att ge dig själv en övernattning i det fascinerande och fridfulla landskapet där varje natt blir en del av äventyret.

 

Bo i en igloo

Kallbad och övernattning

Bo på en vingård i Frankrike

Musikal eller Show med övernattning

Älskar ni en spektakulär show? Nu kan ni välja bland de mest enastående musikal- och showföreställningarna i Sverige och krydda upplevelsen med en exklusiv övernattning. Detta är receptet på den perfekta underhållningen!

Våra noggrant utvalda musikaler och hotell håller högsta standard och har ett utmärkt renommé. Upplev magin i olika shower och musikaler runt om i Sverige med det här exklusiva upplevelsepaketet. Det medföljande beloppet utgör ett presentkort som kan utnyttjas vid valet av föreställning. Skäm bort er själva eller överraska någon speciell med en upplevelse som förenar spännande underhållning och lyxig boendekomfort. En perfekt present för de som älskar att göra livet lite mer glamoröst!

Läs mer >

Spaweekend

Övernattning på wellneshotell

Spaweekend med padel

Upplevelser med övernattning

Upplevelser med övernattning är ett fantastiskt sätt att förlänga och fördjupa din upplevelse. Genom att kombinera spännande aktiviteter med en bekväm övernattning får du möjlighet att utforska och njuta av en plats på ett mer djupgående sätt.

Oavsett om det är en vildmarksupplevelse, ett besök på en vingård, en natt i en unik boendemiljö eller en avkopplande vistelse på ett spa, så ger övernattningen dig extra tid att uppskatta och absorbera allt som upplevelsen har att erbjuda. Du kan unna dig lugn och ro efter en dag fylld med äventyr eller låta dig omslutas av lyx och bekvämlighet.

Övernattning för två på lyxhotell

Upplev en oförglömlig övernattning för två på ett exklusivt lyxhotell och ge er själva eller någon speciell en minnesvärd stund. Perfekt för att fira extraordinära tillfällen som silver- eller guldbröllop eller som en överraskande gåva till någon särskild. Vårt exklusiva paket erbjuder en lyxig vistelse på utvalda 5-stjärniga hotell, spridda över pittoreska platser i Sverige. 

Njut av en förstklassig service och eleganta rum medan ni skapar minnen för livet. Låt detta vara er chans att unna er det där lilla extra och fördjupa er i en värld av lyx och avkoppling.

Läs mer >

Weekend i Europa

En weekend i Europa är den ultimata pausen från vardagen. Välj bland ett överflöd av hotellalternativ i ikoniska städer som Paris, Prag, London och Amsterdam, samt i många andra europeiska pärlor.

För de som föredrar en lantlig atmosfär finns även möjligheten att utforska pittoreska landsbygdsdestinationer. Oavsett om ni önskar ett mysigt, romantiskt eller lyxigt boende, finns det något som passar alla smaker.

Ge er själva friheten att skapa den perfekta weekendresan, där varje ögonblick blir en del av ett minnesvärt äventyr. Ett fantastiskt urval av europeiska destinationer väntar på att bli upptäckta och gör er weekendresa till en oförglömlig upplevelse.

Läs mer>

Vanligaste frågorna om övernattningsupplevelser - FAQs

Övernattningsupplevelser kan omfatta olika typer av boenden, såsom hotell, lodger, stugor, tält, lyxvillor eller unika boendemiljöer som igloos eller trädhus. Det beror på vilken typ av upplevelse du väljer och din personliga preferens.

I en övernattningsupplevelse ingår vanligtvis boende för den angivna tidsperioden. Beroende på upplevelsen kan det också inkludera extras som måltider, aktiviteter, spa-behandlingar eller guidade turer. Det är viktigt att läsa igenom beskrivningen för den specifika upplevelsen för att få information om vad som ingår.

Ja, många övernattningsupplevelser kan bokas för olika antal personer, från enstaka resenärer till större grupper. Det finns ofta alternativ för par, familjer eller vänner, och du kan välja det som passar bäst för din situation. Var noga med att kontrollera antalet deltagare som kan bo i boendet och att ange rätt antal vid bokningen.

Åldersgränser kan variera beroende på den specifika övernattningsupplevelsen. Vissa kan vara lämpliga för alla åldrar, medan andra kan ha åldersbegränsningar på grund av säkerhet eller innehåll. Kontrollera beskrivningen och eventuella åldersbegränsningar för den övernattningsupplevelse du är intresserad av.

Möjligheten att ändra eller avboka en bokning kan variera beroende på reglerna och villkoren för den specifika övernattningsupplevelsen. Det är viktigt att läsa igenom avbokningsvillkoren och kontakta arrangören om du har några frågor eller behöver göra ändringar i din bokning.