Hitta upplevelser att göra i par

Att upptäcka nya spännande, roliga, smakfulla eller härliga upplevelser är alltid roligare om man får göra det tillsammans med någon man tycker om. Här delar vi med oss av upplevelser som är perfekta att göra tillsammans med sin vän, kollega eller käresta.

Populära upplevelser för två

Naturnära övernattning i träkoja

En unik upplevelse där ni får övernatta i en träkoja som är byggd uppe i en gammal bok. En naturnära upplevelse i Danmark där alla måltider och aktiviteter ingår.

 

Läs mer & boka

Övernatta i en träkoja

Njut av total avkoppling du du somnar på kvällen till naturens ljud. Bli serverade en god frukost på balkongen uppe i trädet. Till middag serveras en trerättersmiddag i Vietnamesiskt tema. Övernattningen är anpassad för två personer men barn under 4 år är välkomna att följa med utan extra kostnad. Går att boka året runt.

Läs mer >

Spa hotell

Bjud med någon speciell på en härlig övernattning på ett spahotell. Välj mellan flera olika städer att boka din hotellvistelse på.

 

Läs mer & boka

Spa hotell för två

Boka en eller flera nätter på ett av flera utvalda spahotell runt om i landet. Njut av att verkligen ta en paus från vardagsstressen och koppla av tillsammans med någon du bryr dig om genom att tillbringa tid tillsammans på ett lyxigt spahotell. Vad som ingår beror på destination.

Läs mer >

All-inclusive glamping

Upplev vildmarken på ett riktigt lyxigt vis. Här bor ni riktigt bekvämt samtidigt som ni har tillgång till allt härligt som naturen har att erbjuda.

 

Läs mer & boka

Glamping med all-inclusive

Upplev två nätter av lyxig glamping för två där ni får njuta av naturen samtidigt som ni kan luta er tillbaka bekvämt i ett lyxigt boende. Bo två nätter med hel eller halvpension och ha tillgång till både badtunna och bastu. på dagen finns det tillgång till flera roliga aktiviteter som paddling, vandring och annat.

Läs mer >

Glamping i igloo vid vattnet

Upplev en annan sorts glamping genom att bo i en lyxig igloo precis vid vattnet. Njut av både soluppgång och nedgång genom igloons panoramafönster.

 

Läs mer & boka

Glamping i igloo

Njut av en riktigt lyxig övernattning i en igloo vid natursköna Bullandö. Skräddarsy er vistelse utifrån olika önskemål. Här kan ni välja att bara koppla av i ensamheten med förbeställda matkorgar eller roa er med härliga aktiviteter och trerättersmiddag på en av Stockholms bästa skärgårdskrogar.

Läs mer >

upplevelser för två

Upplevelser för två

Det finns massor av upplevelser att göra tillsammans. Oavsett om du är ute efter en upplevelse för två i Stockholm, Göteborg, Malmö eller annan storstad. 

Här hittar du upplevelser som är skräddarsydda att passa just två personer i alla olika prisklasser. Är du ute efter att överraska någon speciell så kommer du helt klart att hitta något som passar här.

Romantiska upplevelser för två

Vill du hitta på något speciellt tillsammans med någon som du håller extra kär? Då har vi tips på de bästa upplevelserna för just dig!

Att ta med någon man tycker om på en romantisk upplevelse brukar vara både uppskattat och ge ett härligt minne för livet. Här hittar du allt ifrån romantiska middagar i anorlunda miljö till mysiga övernattningar och lyxiga weekend paket. 

Att göra något romantiskt tillsammans behöver heller inte kosta en förmögenhet. Därgör delar vi med oss av romantiska upplevelser inom alla prisklasser.

Övernattning på lantlig gård

Upplev en lantlig weekend för två där du får uppleva både en smakrik vinprovning, tre-rättersmiddag och en mysig frukost på morgonen. 

 

Ha nära till naturen och ta friska promenader längs kilometer långa stränder. Eller varför inte besöka en av de vackra golfklubbar som ligger i närheten?

 

Läs mer & boka

Lantlig weekend med middag

Ta med någon du tycker om till en naturnära upplevelse på den Halländska landsbygden. Här får ni spendera två dagar och en natt för att bara koppla av och njuta av det goda i livet. 

Ni kommer att bjudas in i gårdens mysiga vinkällare för en härlig vinprovning som sedan avslutas med en god 3-rättersmiddag som är tillagad av noga utvalda råvaror på gården. Är ni inte sugna på vinprovning så kan ni byta ut detta mot en vinupplevelse – mat och dryck i kombination. 

Spendera natten i ett av gårdens mysiga rum där ni även har nära till stränder, centrum och golfklubb. På morgonen serveras ni en lantlig frukost.

Läs mer >

Champagneprovning

Njut av lyxiga bubblor tillsammans samtidigt som  ni lär er mer om den goda drycker champagne. 

 

Läs mer & boka

Champagneprovning

En upplevelse som passar både de som är nybörjare inom champagne och de som redan kan en hel del. Här får vi smaka på förföriskt goda bubblor och lära er mer om denna gyllene dryck.

Läs mer >

Spa weekend för två

Passa på att njuta av en riktigt lyxig och härlig spa weekend för två på någon av utvalda destinationer.

 

Läs mer & boka

Spa weekend

Ta med en vän eller käresta för att koppla ordentligt på ett lyxigt spa hotell. Njut av både aktiviteter och avkoppling på spat. Bli sedan serverad en trerätters middag till kvällen och en smarrig frukost morgonen efter.

Läs mer >

Ost och vinprovning

Upplev en riktigt klassisk dejt där ni era smaklökar verkligen får dansa. Njut av goda viner och ostar tillsammans med någon speciell.

 

Läs mer & boka

Ost och vinprovning

 Här får du både en smarrig och lärorik kväll då du får nya kunskaper om både viner och ostar. Här serveras det dessutom inte bara det klassiska röda vinet till ost utan även vitt vin. 

Läs mer >

Luftballong för Två

Skapa ett minne för livet tillsammans med någon speciell. Sväva högt uppe i luften och njut av en oförglömlig utsikt av städer och natur.

 

Läs mer & boka

Luftballong för Två

Tillbringa en timme tillsammans med någon speciell cirka 1000 meter ovanför mark. Här får ni njuta av fantastiska vyer som sedan avslutas med ett traditionellt champagne dop. 

Läs mer >

Billiga upplevelser för två

Ibland vill man göra något speciellt för någon utan att behöva spendera allt för mycket pengar. Det är trots allt tanken som räknas. Upplevelsen är dessutom precis lika mysig oavsett prisklass så länge man gör det tillsammans med någon man tycker om.

Vi har därför samlat alla de bästa billiga upplevelserna som går att hitta för två just nu. 

Äventyrsupplevelser
Vattenaktiviteter
Familjeaktiviteter

Vanligaste frågorna om upplevelser för två - FAQs

En upplevelse som är anpassad för två passar perfekt att ge bort som present till både en käresta, familjemedlem eller kompis.

Det finns allt ifrån spännande äventyrsupplevelser till mysiga spa helger eller middagar i olika teman. 

Det beror på vilken upplevelse du väljer. Är det alkohol eller annat inblandat som normalt har en åldergräns så kommer det även att gälla här. Vissa upplevelser kan man dessutom ta med sig barn till helt gratis upp till en viss ålder.

Nej, det finns flera billigare alternativ för den som inte vill spendera för mycket pengar på sin upplevelse. Det är trots allt sällskapet som räknas.